Translate

4. март 2019.

Brojčane sekvence – Ponavljanje trojki (3,33,333,3333)

U većini slučajeva pojavljivanje broja 333 je poruka od vaših anđela čuvara da vam pružaju ljubav i podršku kako bi vam pomogli da postignete svoj puni lični i duhovni potencijal. Broj 3 rezonira sa vibracijama i energijama ohrabrenja, pomoći, komunikacije, slobode, avanture, bujnosti, inspiracije, kreativnosti, društvenosti, lakoće, vizionara, humora, energije, rasta, širenja, principa povećanja, izražavanja, otvorenosti , spontanost, promišljeno razmišljanje, optimizama, ljubaznosti, govora, vere, nade i dobročinstva, kulture, duhovitosti, zabave, hrabarosti, otvoren kanal, slobodni oblik , ritam, ljubav prema zadovoljstvu, radost, umjetnost, strast, iznenađenje, inteligencija, osjetljivost, psihičke sposobnosti, društvenosti, samoizražavanja, ljubaznosti, entuzijazama, mladosti, oživljavanja, mašta, manifestacija i ispoljavanje vaših želja. 

Broj 3 je suština Trojstva - um, telo, duh i je trostruka priroda Božanstva. Broj 3 simbolizuje princip 'rasta' i označava da je prisutna sinteza - povezivanje energije i mašte. Broj 3 predstavlja princip povećanja, širenja, rasta i izobilja na fizičkom, emocionalnom, mentalnom, finansijskom i duhovnom nivou. Broj 3 se odnosi na Uzvišene Majstore (velike duhovne učitelje koji su nekada hodali po Zemlji, kao i božanstva različitih religija). Broj 3 = 'Isusova veza'. Kada se Anđeoski broj 3 stalno pojavljuje, to znači da su Uzvišeni Majstori blizu vas. Oni su se odazvali vašim molitvama i žele da vam pomognu i pomognu u vašim naporima i sa vašom Božanskom svrhom života i misijom duše.

Broj 33 je Master broj (Master Učitelj) i poruka je da su "sve stvari moguće". Ako slučajno razmišljate o novom poduhvatu ili velikoj promeni života, ponavljajući Anđeoski broj 33 govori o svrsi ili razlogu za promenu i da su promene pozitivne prirode, vaše želje će se ostvariti i promene će biti uspešne uz pomoć vaših anđela i univerzalnih energija. 

Ponavljanje broja 333, poruka je vera u čovječanstvo. Uzvišeni Majstori rade sa vama na svim nivoima. Oni vas vole, vode i štite - uvek. Kada se Anđeoski Broj 333 ponovi u vašem životu, od vas se traži da pozovete Uzvišene Majstore za ljubav, pomoć i druženje. Oni će vam dati vođstvo duž vašeg puta, i ako se osećate zbunjeno ili zbunjeno u vašoj životnoj svrsi, pozovite anđele i Uzvišene
Majstore da pomognu. Čekaju na vaš poziv. Vaši anđeli čuvari vam pomažu u razvoju vaših darova i posebnih sposobnosti tokom čitavog svog života. Videti anđeoski broj 333 mogao bi biti znak da ste pozvani da koristite te darove kao svetlosni radnik, pomažući cielo čovječanstvo. Anđeoski broj 333 je poziv da se posvetite svom ličnom i duhovnom razvoju. Dok razvijate svoj duhovni potencijal, sigurno ćete naići na prilike da iskoristite svoje talente i da pomognete drugima.

Brojni niz 3333 ukazuje na to da su Uzvišeni Majstori i anđeli blizu vas u ovom trenutku, uveravajući vas u njihovu ljubav, podršku i druženje. Kada primetite da se Anđeoski broj 3333 ponavlja, često pozivajte Uzvišene Majstore i anđele. Oni su svesni vaše pozicije ili situacije i znaju najbolji način da se stvari odigraju na najbolji mogući način. Oni će vam pomoći i voditi vas kroz vašu sledeću životnu fazu.
Kada utišamo um kroz meditaciju ili neku kreativnu aktivnost, otvaramo svoja srca porukama od anđela i ulazimo u vibracijsko poravnanje sa Izvorom.

Najvažnije poruke ovog niza

-       - Budite radosni i srećni - dozvolite sebi da iskusite radost i zadovoljstvo.
-       - Usredsredite se na svoj životnu Svrhu - vreme je da stavite svoje darove u akciju.
-      - Nova saradnja je na putu - znakovi govore da bi trebalo da potražite pomoći od drugih. Zapišite šta želite, šta vam je potrebno i ko su najbolji ljudi koji mogu da vam pomognu.

Otvorite svoje srce i prihvatite ove poruke.

Нема коментара:

Постави коментар