Translate

5. март 2019.

Brojčane sekvence – Ponavljanje petica (5,55,555,5555)

Broj 5 rezonira sa uticajima i atributima lične slobode, nekonvencionalnim, individualizmom, nevezanošću, velikim životnim promenama, naučenim lekcijama kroz iskustvo, donošenje važnih životnih odluka, hrabrost, motivacija, telepatija, intelekt, aktivnost, uticaj, avanturista, senzualnost, promoter, prirodni duh, živahnost, zdravlje, simpatija, motivacija, konkurentnost, idealizam, nekonvencionalna, radoznalost, magnetizam, iskustvo, ljubav prema volji, vitalnost, vizionar, ekspanzija, prilika, mašta, individualizam, isceljenje, izbor, milost, ljubaznost, pronalazak, snalažljivost, konkurentnost, samo-emancipacija, fizikalnost, impulsivnost, energija, putovanja, uzbuđenje, povoljne prilike. 
Broj 5 simbolizuje principe višestrukosti, napredovanja i strasti i označava potrebu za promenom, raznolikošću i novim rastom. Broj 5 se odnosi na ličnu slobodu, donošenje pozitivnih odluka i velike životne promene, transformaciju i transmutaciju. Kada se Anđeoski broj 5 pojavljuje, to ukazuje da u vaš život stižu pozitive promene. Energije se sada izgrađuju da bi dovele do potrebne promene i ove promene mogu doći neočekivanom brzinom i katapultirati vas na pravi put. 

Ponavljajući broj 55 je poruka od vaših anđela da je vreme da se oslobodimo starih ograničenja i ograničenja koja su vas zadržavala u prošlosti. Vreme je da "živite svoju strast". Anđeoski broj 55 označava promenu starih načina na nešto novo i pozitivno. Ima i dodatni uticaj broja jedan (5 + 5 = 10, 1 + 0 = 1), sugeriše da postoji novi početak ili otvaranje noveogputa. 
Anđeoski broj 555 nam govori da promene koje dolaze mogu dovesti do zdravlja, obilja i vitalnosti u vašem životu. Međutim, da biste privukli ove uslove u vaš život, možda ćete morati da se uskladite sa višim duhovnim energijama i otkrijete neverovatan život koji zaista zaslužujete kao duhovno biće. Dakle, kada vidite ovaj broj, anđeli vam šalju poruku da je u redu predati se svojim duhovnim darovima i iskustvu duhovnog buđenja. Imajte otvoren um i budite otvoreni za mogućnosti, pošto vam ih Univerzum šalje s razlogom. Oni igraju ulogu u vašoj evoluciji ovde na Zemlji, tako da držite oči otvorene i iskoristite ove prilike kada ih vidite. Da, to može značiti da trebate izaći iz svoje komfort zone. Vaš pravi životni cilj i put vas čeka,nemojte se plašiti. 

Niz brojeva 5555 je poruka iz Univerzuma da će vaš život proći kroz neke velike promene. Dodavanje broja dva u to, (5 + 5 + 5 + 5 = 20, 2 + 0 = 2) što označava mir, harmoniju i strpljenje, znači da se vaše namere ostvaruju, ali zahtijevaju malo i strpljenja. Jednom kada vidite ovaj broj anđela, iskoristite svaku šansu koju smatrate vrednom vašeg truda i bićete iznenađeni da vidite da je vaš uspeh zapravo bliži nego što mislite. Nikada ne potcenjujte broj anđelajer će vam posle biti žao. Krenite u akciju i ostvarite pobedu.

8 коментара:

  1. Pozdrav
    Što znači kad se vidi 9 petica u nizu

    Hvala svemu na svemu
    Svemu sve dobro
    Svemu došlo ono što zaista treba


    ivan

    ОдговориИзбриши
  2. Sta znaci kada vidim 5 petica
    Hvala vam puno sve je tacno kako je napisano

    ОдговориИзбриши
  3. Poruke su iste, više brojeva samo daje još više na značaju i jačini poruke.
    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  4. Ja cesto vidjam andjeoske brojeve, verujem u njih, mnogo sam srecna kad se pojave... Hvala svim ljudima koji se bave andjeoskim brojevima jer to je zaista nesto posebno❤️🙏🙏🙏❤️

    ОдговориИзбриши