Translate

2. март 2019.

Brojčane sekvence – Ponavljanje dvojki (2,22,222,2222)


Kada počnete da viđate anđeoske brojeve sa 2 koji se pojavljuju iznova i iznova, to je znak vaših anđeoskih vodiča da ste u fazi izgradnje vašeg života. Predviđanja su dobra, ali morate uraditi svoj deo. Broj 2 se odnosi na atribute i energije mira, ljubaznosti, diplomatije, prijateljstva, mirotvorca, blagosti, šarma, pronicljivosti, osetljivosti, timskog igrača, duhovnosti, harmonije, saradnje, blagosti, pravde, nesebičnosti, društvenosti, podrška, pažnja prema detaljima, saradnja, odlučnost, ravnoteža, intuicija, posredovanje, prilagodljivost, prijatnost, milost, odanost, podsvest, razmatranje, prilagodljivost, fleksibilnost, dualnost, prijatelj, umetnik, izdržljivost, vrsta, uvid, ambicioznost, duhovnost dobro vaspitan, intuitivan, oprezan, emocionalan, pun ljubavi, razumevanja, milosti, predanosti, ravnoteže, samopredaje, vera i poverenje u vašu Božansku svrhu života i misiju duše. To je broj koji vas vodi ka napred u harmoniji i veri dok gradite put ka ispunjenju želje svoje duše. Prečesto, dok sanjamo o životu koji želimo, sabotiramo se negativnim mislima a nekad čak i gubimo veru u naše vodiče. 

Broj 2 je vibracija i energija ravnoteže, diplomatije, osetljivosti, intuicije i emocije, a 2 je takođe i ljubavna i harmonična vibracija. To je broj tolerancije, izdržljivosti i posmatranja i suština broja 2 je ravnoteža jin i jang energija (polariteti) Univerzuma. Ponavljajući Anđeoski broj 2 je poruka da imate veru, poverenje i hrabrost dok se vaše molitve manifestuju u vašem životu, čak i ako to još nije očigledno. Možda će tu biti potrebno strpljenja, ali možete biti sigurni da će se sve završiti najbolje po vas. Ovaj broj je pozitivan i Anđeli vam poručuju da istrajete. 

Suština broja 22 je neograničeni potencijal majstorstva u bilo kojoj ili u svim oblastima - duhovnoj, fizičkoj, emocionalnoj i mentalnoj. Broj 22 se odnosi na ravnotežu, ispoljavanje čuda i novih mogućnosti. Kada se Anđeoski broj 22 ponovi u vašem životu, od vas se traži da zauzmete uravnotežen, skladan i miran stav u svim oblastima vašeg života. Poruka je da zadržimo veru i da ostanemo jaki u vašim ličnim verovanjima. 

Poruka Anđeoskog broja 222 je da morate biti strpljivi i zapamtiti da za snove treba vremena. Ne tošite svoju energiju na negativnost - budite svesni da sve radi na osnovu duha i za najveće dobro svih uključenih. Ponavljanje Anđeoskog broja 222 takođe vas podseća da nastavite sa dobrim radom koji radite, jer dokazi o vašim manifestacijama će jačati. Morate obnoviti svoju veru da ste na pravom putu. Ovaj broj vas uči ne samo da verujete u pozitivno već i da će ishod biti pozitivan. 

Brojčana sekvenca 2222 ukazuje na to da novoosnovane ideje počinju da se formiraju i da postaju stvarnost za vas. Manifestacija će uskoro biti očigledna, tako da održite pozitivan stav i nastavite sa svojim dobrim radom. Držite pozitivne misli, nastavite pozitivno afirmisanje i nastavite da vizualizujete. Žetva nagrade je ispred vas.

Broj 2 u formi ljubavi

Kada vidite ovaj broj u kontekstu ljubavi, to je znak da se upornost isplati. To znači da je podsetnik da su odnosi živi organizam koji treba da se hrani, od strane svih strana uključenih u odnos. Čak i ako doživite neuspjeh znajte da je to samo privremeno, znajte da će sve biti u redu ako posvetite svoje vreme i energiju. 222 je i poziv na buđenje. Možda ste zatvorili svoju dušu za ljubav u poslednje vreme i to je moglo da dovede do toga da imate poteškoća sa svojim partnerom ili da privučete novu ljubav u vašem životu. Dokle otvorite svoju dušu i isijavate zahvalnost i pozitivnost čak i kada doživljavate težak period, stvari će definitivno biti bolje. Ako imate postojeću vezu, bolje ćete se slagati a ako ste sami, naći ćete se okruženi novim mogućnostima. Otvorite svoju dušu ka ljubavi i pojavite se puni pozitivne energije i zahvalnosti! Anđeli vam poručuju da niste sami u životu, tako da sljedeći put kada vidite 2:22 ili 222 u određenom kontekstu, to može značiti da anđeli predlažu da pitate za savet. Dakle, potražite dobrog prijatelja čije mišljenje cenite i dobijete drugo mišljenje o pitanju koje vas muči ovih dana? Takođe možete odlučiti da razgovarate sa terapeutom ili čak s vašim romantičnim partnerom. I naravno, ne zaboravimo na same anđele. Videti 2:22 je već znak koji ste primili, tako da možete pratiti i tražiti dodatne smernice kako dalje.

Najbolji način da se ovo u potpunosti razume je da održavate otvorenu komunikativnu vezu sa vašom intuicijom, ne morate da vidite ceo put, to vam se može otkriti postepeno, korak po korak.

6 коментара:

  1. Анониман16. мај 2022. 00:37

    Danas je na satu bilo 22h 22 min i 22 C

    ОдговориИзбриши
  2. Danas sam dobio poziv iz suda, za razvod😔Za datum 22.12. 22 u 2 i 20 popodne
    Uhhh... preseklo me preko grudi i stomaka😥

    ОдговориИзбриши
  3. Da li znaci nesto sto mi je datum rodjenja 8.8.1981

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман18. јул 2023. 15:48

    Da si Roger Federer? ;)

    ОдговориИзбриши