Translate

20. март 2019.

Anđeoski broj 911


Anđeoski broj 911 donosi poruku da ste moćno, duhovno biće u fizičkoj formi. Ona vas ohrabruje da pratite svoje srce kako biste ostvarili svoje snove i svrhu života. Međutim ovaj broj se koristi dosta i kao nešto negativno, okultisti ga često koriste samo kod njih ima drugačije značenje. Setite se samo rušenja Kula Bliznakinja u Njujorku, na dan 9.11. Neki okultisti vide 911 kao način da se predstavi broj 92 (u ovom slučaju 9 se čuva a 11 se pretvara u 2 (1 + 1)), a poznato je da je 92 izuzetno mračni okultni broj koji se koristi za crnu magiju. Kod okultista broj 9 predstavlja smrt, uništenje i kraj. Pogledajte sledeće:

9+1=10 (1+0)=1
9 +2=11 (1+1) = 
9 +3=12 (1+2) = 3

To pokazuje da šta god dodajete 9, suma te jednačine je isti broj (kao kada dodajete brojeve na nulu). Ideja je da se ništa ne dodaje, samo iluzija, bazična svest. Bazična svest je suprotna vibraciji više svesti, niža, gusta, negativna energija, koja može izazivati haos, strah, teror i iluziju. Tako da 9 / 11 je bio o tome. Prevarili su sve a najviše Američki narod da prihvate agresivan plan rata i terora.

Ali ovde smo da pričamo o Anđeoskom broju 911 i zašto ga viđate, suprotnosti ovom okultnom. Obično ga vidite na telefonima u vidu vremena, možda tablice na autu, deo nekog broja telefona ili računa i sl.

Najvažniji razlog za viđenje 911 u tom smislu je da ste ili stekli viši nivo svijesti ili ćete upravo to učiniti. Broj 911 nosi vibracije broja 9, a energiju broja 1 koji se pojavljuju dvaput pojačavajući time energiju a također se odnose na broj 11. Broj 9 vibrira sa atributima univerzalnih duhovnih zakona, saosećanja, dobrodušnosti i velikodušnosti, liderstvo, služenje čovečanstvu i rad sa svetlom. Broj 9 se takođe odnosi na završetke i zaključke. Broj 1 je odraz samopouzdanja, novih početaka i napretka, aktivnosti i energije, inspiracije, postignuća, ispunjenja i stvaranja vaše vlastite stvarnosti. Dvostruka 1 vibrira sa karmičkim Učiteljem, broj 11, koji donosi svoje atribute prosvetljenja, inspiracije, alternativne svesti, misticizma, osetljivosti, entuzijazma i kreativnosti. 

Ovo čini broj 911 snažnom duhovnom vibracijom koja se probija kroz 'staro' da bi se stvorilo nešto 'novo'. Anđeoski broj 911 je visoko karmički i duhovni, vibracija duhovnog prosvetljenja i žetve karmičkih nagrada za dobro obavljen posao. Anđeoski broj 911 je pokazatelj da se jedna vrata zatvaraju, a druga otvaraju. Univerzum vam šalje nagoveštaj da ste spremni da pređete na sledeći nivo u vašem životu. To može značiti učenje ili razvijanje nove veštine, nove navike, nove karakterne crte ili nove perspektive života. Sa vašeg novog nivoa svesti, ova promena će doneti mirnu energiju koja će privući prave ljude da vam pomognu i podrže vašu misiju.

Нема коментара:

Постави коментар