Translate

11. март 2019.

Brojčane sekvence – Ponavljanje osmica (8,88,888,8888)


Broj 8 i nizevi ovih brojeva vam govore da možete da izvučete maksimum iz velikih mogućnosti koje su postavljene pred vas. Mogućnosti su beskrajne, a vi možete biti ko god želite. Ako ste zaglavljeni sa starim navikama i na starim putevima, ovo je pravo vreme da ih pustite i razvijete nešto novo i bolje, budite više usmereni na akciju, budete bolji i mudriji.

Broj 8 se odnosi na energije i atribute unutrašnje mudrosti, snage, manifestovanja bogatstva i obilja, novca, finansija, moći, statusa, materijalizma, pragmatizma, ega, pružanja, diktature, delegiranja, multiplikatora, biznisa, investicija , zaposlenost, izgled, običaji, veštine, razmena, stvarnost, globalna transformacija, profesionalizam, snaga, istina, odgovornost, istinska pravda, rešavanje problema, organizaciju, postignuće, praktičnost, odlučnost, kontrola, ambicija, samopouzdanje, integritet, efikasnost, pouzdanost, planer, dobro prosuđivanje, druželjubivost, davanje i primanje, stabilnost, nezavisnost, učenje kroz iskustvo, strpljenje, oprez, samodovoljnost, slobodna volja, uvid, duhovna svest , želja za mirom i ljubavlju prema ljudima, doslednosti, autoritet, izazov, opreznost, beskonačnost, materijalni prosperitet, kosmičkoa svesnost, nagrada, liderstvo.

Broj 8 rezonira sa karmom - Duhovnim Zakonom uzroka i posljedice -  'kako sejete tako ćete i požnjeti'. Broj 8 je broj moći i snage i simbolizuje principe dominacije, kontrole i postignuća. Anđeoski broj 8, koji se pojavljuje više puta, pokazuje da je finansijsko / materijalno bogatstvo na putu ka vama. Ovo je izazvano nekim pozitivnim radom i prošlim naporima. Budući da je broj karme, ponavljanje 8 može značiti da ćete primiti neočekivanu nagradu za neko vaše dobro delo učinjeno u prošlosti. Tako]e, mnogi parovi biraju datume venčanja s tim brojevima, jer veruju da će snaga osmice, 8, doneti mnogo ljubavi, bogatstva i sreće.  Ponavljani broj 88 je poruka da održavate svoje finansije pod kontrolom, osiguravajući da ste postavili čvrste temelje za sebe i svoje voljene. Univerzum i vaši anđeli će vas uvek podržavati, ali vaša je odgovornost da budete sigurni u sebe i da idete ka svom punom potencijalu i koračali svojim 'pravim' životnim putem. 

Anđeoski broj 88 sugeriše da će prethodni rad i trud biti pravedno nagrađeni, stoga nastavite u ovom duhu kako biste održali dotok bogatstva u vaš život. Broj 8 je povezan sa bogatstvom, uspehom u karijeri i ličnim dostignućima. Kada se broj 8 ponovi, to znači da će se i prosperitet koji dolazi u svako područje vašeg života eksponencijalno umnožiti. Najverovatnije će te ga viđati u obliku adrese, brojeva telefona i važnih finansijskih transakcija, a pošto vibracija broja 7 zrači kroz broj 88 (8+8=16, 1+6=7), to ukazuje da će vaše duhovne sposobnosti i mistične moći postati glavni izvori prosperiteta u vašem životu.

Pojavljivanje broja 888 je obično znak da će se desiti neke promene u vašem životu. Ponavljajući broj 888 govori vam da je vaš životni cilj u potpunosti podržan od strane Univerzuma. Univerzum je veliki i velikodušan i želi da vas nagradi. Veliki finansijski prosperitet je vaš, sada i u budućnosti. Anđeoski broj 888 znači da će se faza u vašem životu okončati i da je znak upozorenja kako bi vam omogućili da pripremite sebe i svoj život u skladu s tim. Ovaj redosled brojeva može takođe ukazati da ste završili neku fazu u razvoju vaše karijere ili odnosa u vašem životu. Bilo bi mudro početi upoznavati nove ljude, slati biografije, ili razmatrati nove mogućnosti za investiranje u ovo vrijeme. Takođe, obratite pažnju na ono što Univerzum pokušava da vam kaže. Možda vas navodi na neki put ka boljem poslu ili neki od novih prijatelja mogu imati dobar savet ili biti u mogućnosti da vam pruže pomoć. U svakom slučaju sve ovo ne dolazi bez razloga, samo osluškujte i pratite znakove. 

Serijski broj 8888 može ukazivati na to da na kraju tunela ima svetla, a pored toga, to je poruka da ne odugovlačite i da se krećete i uživaćete u plodovima vašeg rada. Napravite izbore koji će vas zadovoljiti. To je vaša nagrada. Anđeoski broj 8888 je poruka iz božanskog carstva da se težak posao isplati, ako se baš posvetite tome, nema šanse da univerzum neće raditi s vama da bi postigli taj cilj. Ovo je vaša dobra karma. Ono što dajete vratiće vam se. Dobao koje radite biće nagrađeno, a vi ćete iskusiti bogatstvo u svom profesionalnom ili ličnom životu. Iskoristite ovu šansu da sastavite delove svog života i nek vam se svaki dan računa jer možda više nikada neće pružiti ovakva prilika.

Kada je u pitanju ljubav, takođe ćete iskusiti sreću. Doživećete jedan od najboljih perioda vaše veze,  a ukoliko ste sami, konačno ćete naći pravu osobu. Ako ste nedavno izašli iz veze, konačno možete početi da se zaceljujete. To će biti plodan i sretan trenutak za ljubav i romantiku. Vaši anđeli čuvari žele da zadržite veru u ljubav i veze, jer ćete uskoro doživeti onu pravu i iskrenu ljubav, voleti i biti voljen.

Нема коментара:

Постави коментар