Translate

16. март 2019.

Brojčane sekvence – Ponavljanje devetki (9,99,999,9999)


Broj 9 se odnosi na vibracije, isceljenja, humanizma, moći, inteligencije, diskrecije, saosećanja, zaštite, odgovornosti, unutrašnje mudrosti i intuicije, lojalnosti, opraštanja, sposobnosti da se jasno vidi, integracije, tri sveta (fizički, intelektualni, duhovni), sposobnost razumevanja, urođeni talenti, jedinstvo, istina, savršenstvo, saglasnost, etika, univerzalna zaštita, odnosi s javnošću, odgovornost, snagu karaktera, sebičnost (učenje da se kaže ne), humanizam, kreativne sposobnosti, osetljivost, lojalnost, opraštanje, stara duša, glumac, razumevanje, rešavanje problema, sloboda, popularnost, večnost, velikodušnost, neusklađenost, ekscentričnost, komunikacija, uticaj, filantropija, dužnost, poziv, životna misija, misticizam, vera, optimizam, božanska mudrost, samopožrtvovanje, karma, univerzalni duhovni zakoni, duhovno prosvetljenje, služenje drugima, visoki idealizam, simpatija i empatija, psihičke sposobnosti, tolerancija, poniznost, altruizam, duhovno buđenje, dobronamernost, dobročinstvo. 

Broj 9 je broj završetaka i simbolizuje principe liderstva, humanitarizma i služenja drugima. Kada se Anđeoski broj 9 pojavljuje, to je poruka da vaš životni cilj i misija duše podrazumijeva služenje kroz vaše prirodne veštine, talente, interese i strasti. Ponavljanje 9 ukazuje da je vreme da se završi faza ili odnos u vašem životu koji vam više ne služi na pozitivan način. Nemojte se plašiti nedostatka ili gubitka jer će "novi" ući u vaš život da ih zamenite. Imate puno posla u budućnosti, zato se pripremite danas. 

Ponavljajući niz od 99 brojeva je poruka koja vas podstiče da pratite želju i strast svog srca, pomažući drugima. Dajte drugima primjer kako živjeti pozitivan i uspješan život na svim nivoima. To je vaša duhovna i humanitarna dužnost i od vas se traži da živite do svog punog potencijala u korist sebe i drugih. 

Često pojavljivanje 999, snaga 9 se pojačava i poruka se pojačava i odzvanja na višem nivou. Anđeosko trojstvo je namenjeno samo pojedincima. Kao što kažu, mnogi su izabrani, ali malo njih se poziva. Ponavljajući broj 999 pokazuje da je svetu potrebno da iskoristite svoje talente i služite svojoj Božanskoj Životnoj Sili u ovom trenutku. Novo poglavlje je na putu i novi početak. Možda se neki stari karmički dug otplati ili je jednostavno vreme da se pobegne i ostavi sigurnost poznate rutine. Bez obzira na razlog, napravite prvi mali korak, recimo idite na neko veće putovanje, ali učinite to sa samopouzdanjem i osećajem radosti. Univerzalni ciklusi se ogledaju u životnim ciklusima, zato niz 999 je zatvaranje ali je neizbežna nova i uzbudljiva budućnost na putu. Potpuno se upustite u svoju svetu misiju i to bez oklevanja ili odlaganja. Sada je vreme da shvatite svoju istinsku svetlost i životnu svrhu i da ih primenite u svom životu. 

Anđeoski broj 999 traži od vas da živite svoj život na pozitivan i podsticajan način kako biste druge podučavali primjerom, da živite do svog punog potencijala za dobrobit svih. Krug života se okreće, anđeli se slažu da je kraj starog i transformativnog novog početka neizbežan. 
Ponavljajući niz brojeva od 9999 simbolizuje završetak. Kao što je gore navedeno sa brojem 999, ovaj ponavljajući broj pokazuje da je trenutna faza u vašem životu verojatno završena i da će se nešto novo otvoriti. Upravo ćete započeti novu fazu u svom životu. Vreme je da se oprostite od svojih starih puteva, koji nisu služili ili nisu doneli radost. Vaš novi put će učiniti vaš život mnogo lakšim i doneti vam toliko radosti.

Нема коментара:

Постави коментар