Translate

1. март 2019.

Brojčane sekvence – Ponavljanje nula (0, 00, 000, 0000)

Brojevi se mogu pojavljivati na razne načine, kao cene, datumi, brojevi telefona, adrese, a posebno vremena na satu. Najverojatnije ćemo viđati nule koje se pojavljuju na digitalnim satovima i činiće nam se da nas pozivaju usred noći. Ako se probudite usred noći, digitalni ekran će verovatno pokazivati vreme kao što je 3:00h. Možda ćete se jedno vreme svake noći buditi u isto vreme, i tada obično neko pokušava da privuče vašu pažnju. Ovo je primer načina na koji anđeoski brojevi funkcionišu.

Dok nama broj nula, 0, ne predstavlja ništa, to nije duhovno značenje ovog broja. Nula je krug, koji je simbol završetka, povezanosti i jedinstva sa svim stvarima. Krug je simbol beskonačnosti. Kad god završimo ciklus, čitav sistem se ponovo vraća na nule. Broj 0 se odnosi na meditaciju, molitvu i izvor. Večnost, početna tačka, jedinstvenost, beskonačnost, jedinstvo, celovitost, neprekidni ciklusi, tok, "Božija sila" i Univerzalna energija. Broj 0 je Alfa i Omega. Broj 0 obuhvata atribute svih ostalih brojeva. 0 je Alfa (početak) i Omega (Najviši), jer nema početka i kraja. Sve je beskonačno. Drevni su proglasili da je "Božija sila" krug čiji je centar svuda i njegov opseg nije nigde. Svi brojevi sa 0 primiču vas bliže "sili Boga" ili Univerzalnoj energiji. 

Broj 0 označava potencijal i / ili izbor, a kada se ovaj niz brojeva pojavljuje i ponavlja, poruka je da se radi o razvijanju svojih duhovnih aspekata, pošto se smatra da predstavlja početak duhovnog putovanja i naglašava neizvesnosti koje mogu biti povezane. Kada se 0 ponavlja, od vas se traži da slušate svoju intuiciju i svoje više-ja, jer ćete tamo naći svoje odgovore. Ponavljajuće sekvence 00 se odnose na molitvene i / ili meditacione prakse, tihovanje. To je poruka koja daje uputstva i pazi na znakove. Univerzum vam naglašava poruku i traži od vas da obratite pažnju i bez odlaganja pratite uputstva. 

000 je podsetnik da ste jedno sa Univerzumom. Vi ste moćno biće sa sposobnošću da manifestujete sve što želite u svom život. Sve što kažete i činite ima uticaj i efekat, bilo da je pozitivno ili negativno, tako da osigurajte da su vaše misli, verovanja i želje pozitivne prirode jer je to ono što ćete privući u svoj život. 0000 kada se pojavljuje u ponavljajućem redosledu brojeva je pokazatelj da je situacija ili problem u vašem životu došao do punog kruga. Kad god vidite broj koji se ponavlja i umnožava u seriji, to obično povećava snagu ili hitnost poruke koju vam šalju vaši anđeli. Ako jedna ili dve nule znače da vas pozivaju da se povežete sa našim beskonačnim izvorom, onda će 000 nositi još hitnije i snažnije značenje.
Kada se kombinuje sa drugim brojem (ili brojevima), potencijal tog broja je uvećan i pojačan prisustvom 0. 0 pojačava i ohrabruje energije i vibracije broja sa kojim se kombinira.
O tome ćemo kasnije više pričati.

4 коментара:

  1. Upravo sam danas vidla četri nule u nizu na registarskoj tablici.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uvek obratite pažnju o čemu pričate ili šta mislite kada vidite brojeve, tako ćete znati na šta se poruka odnosi.

      Избриши
  2. akada osoba rodjena sa tri nule u svom datumu rodjenja

    ОдговориИзбриши
  3. Evo već četri noci mi se pojavljuju četri 0 ne znam šta to znači da li treba da se molim bogu

    ОдговориИзбриши