Translate

5. март 2019.

Brojčane sekvence – Ponavljanje četvorki (4,44,444,4444)

Broj 4 rezonira sa vibracijama i energijama napornog rada, sigurnosti, praktičnosti, produktivnosti, uvažavanja, tradicije, čvrstih temelja, sigurnosti i svesti, samokontrole, lojalnosti, savesnosti, visokog morala i etike, tradicionalnih vrijednosti, poštenja, volje , konzervativnosti, odlučnosti, ozbiljanosti, graditelj, napredak, činilac, menadžment, realne vrednosti, stabilnost, celovitost, jedinstvo, sposobnost, pravda, cilj-orijentisan, sistem, red, organizacija i tačnost, poštenje i integritet, izdržljivost, majstorstvo, odgovornost, unutrašnja mudrost, održavanje, konstrukcija, ozbiljnost, disciplina, pouzdanost, uverenje, samodisciplina kroz rad i službu, svoju strast i nagon.

Broj 4 predstavlja četiri elementa vazduha, vatre, vode i Zemlje, i četiri sveta pravca, sever, jug, istok i zapad. Broj 4 simbolizuje princip stavljanja ideja u formu i označava rad i produktivnost. Suština broja 4 je sigurnost, marljiv rad i jaki temelji. Ona je konstruktivna, realna, tradicionalna i oprezna i broj je sistema, reda i upravljanja. Ova vibracija je povezana sa energijom, harmonijom i saradnjom i to su vrata za prosvetljenje i / ili inicijaciju. Kada se Anđeoski broj 4 stalno pojavlja, to ukazuje da su vaši anđeli svuda oko vas i sa vama. Anđeli vam pružaju podršku i unutrašnju snagu kako bi vam omogućili da obavite neophodan posao. Oni shvataju da se trudite prema svojim ciljevima i težnjama, a anđeli traže da ih pozovete na pomoć, podršku, vodstvo i emocije ljubavi i sigurnosti. 4 je broj koji je povezan sa materijalnim problemima našeg "stvarnog svijeta". Sve što se dešava u fizičkom svetu može se povezati sa brojem 4. 

Ponavljajući niz Anđeoskog broja 44 ukazuje da vas anđeli okružuju u ovom trenutku, koji vas vole i podržavaju. Imate veoma jaku i jasnu vezu sa anđeoskim carstvom i od vas se traži da je koristite u svoju korist i za dobrobit drugih. Kada se broj ponavlja nekoliko puta, on pojačava značenje broja, čineći poruku važnijom. 

Anđeoski broj 444 može nositi mnoga značenja zavisno od vaših trenutnih okolnosti. Od ovih višestrukih značenja, oni će uvek imati nešto sa vašim praktičnim problemima i stvarnim problemima.Poruka je nekad i da sam podsetnik da su Anđeli tu uz vas i da im se možete obratiti za pomoć, da su spremni da pomognu. Poruka je da se nemate čega bojati, sve je kako treba da bude, i sve je dobro u vezi stvari na kojima radite i sa kojima ćete biti uspešne. Ponavljajuće četvorke su poruka ukoliko npr planirate da pokrenete ili razvijete projekat ali iz nekog razloga stagnirate već neko vreme, e kažuvam da upravo sada je vreme da to uradite. Važno je znati da imate Božansku podršku kao podršku, tako da možete biti sigurniji u svoju sposobnost da uspete i idete napred.

Kada se brojčani niz 4444 ponavlja, to je znak da ste okruženi svojim anđelima. Kao što rekosmo, za broj 4 se kaže da predstavlja Zemljina četiri najjača elementa - vazduh, zemlju, vodu i vatru. Četiri elementa Zemlje su neverovatno važna onima koji žive na Zemlji, tako da je ovaj broj neverovatno jak. Povezan sa četiri elementa vazduha, zemlje, vode i vatre, broj 4 predstavlja život i smrt. Niza od 4 četvorke u ovom obrascu još više pojačava važnost ovog broja. Oni koji su vođeni brojem 4444 imaju život koji je bogat radom, ali i bogat nagradom. Bez posla, mnogi su kao bez svrhe, a vaš anđeo razume važnost davanja svrhe svojim sledbenicima. Broj 4444 donosi onima kojima je potrebna sigurnost i uverenje da su na pravom putu da pronađu posao ili da ostanu zaposleni. Anđeoski broj 4444 takođe može doneti taj broj onima koji sumnjaju u izbor njihove karijere. Oni koji redovno vide ovaj broj možda će morati da zastanu i razmisle o tome gdje se nalaze u svom trenutnom radnom mjestu. Nakon refleksije, sa ovim vođstvom, imate mogućnost da izaberete sopstvenu karijeru i vrstu posla koju želite da radite.

Dakle, ovaj Anđeoski broj donosi realizaciju posla onima kojima posao treba ili uputstva onima koji su u nedoumici.

Нема коментара:

Постави коментар