Translate

28. фебруар 2019.

Anđeoski broj 7


Anđeoski broj 7 je znak naših anđela čuvara da smo na pravom životnom putu. Broj 7 kombinuje vredni broja 4 sa mističnim i kreativnim brojem 3. Kao rezultat, anđeoski broj 7 nosi značenje koje je i praktično i mistično. 

Broj 7 rezonira sa vibracijama i energijama "kolektivne svesti", vere i duhovnosti, duhovnog buđenja i svesnosti, duhovnog prosvetljenja, duhovnog prihvatanja i razvoja, misticizma, intuicije i unutrašnjeg znanja, unutrašnje mudrosti, psihičkih sposobnosti, ezoteričnosti, unutarnje samouprave, duboka kontemplacija, introspekcija, ekscentričnost, religija, razmišljanje, razumijevanje drugih, prirodni iscjelitelj i iscjeljenje, tajne, mit, ritual, mir, ravnoteža, emocije i osećaji, unutrašnja snaga, izdržljivost i istrajnost, upornost svrhe, sposobnost da trpi teškoće, usamljenost, izolaciju, dalekovidnost, nekonformizam, nezavisnost i individualizam, namere, manifestovanje i manifestaciju u vremenu i prostoru, dobru sreću, mentalnu analizu, filozofiju i filozofiju , tehnički, naučno istraživanje, nauka, alkemija, genij, oštar um, specijalizacija i specijalista, pronalazač, odlučnost, pisana reč, logika, podloga tandiranje, razlučivanje, traženje znanja, učenje, obrazovanje i učenje, pisanje i pismenost, evolucija, stabilnost, sposobnost postavljanja granica, završetak, prefinjenost, stoicizam, tišina, savršenstvo, čednost, dostojanstvo, asket, strogost, dostojanstvo, strogost vremena. 

Anđeoski broj 7 govori o dobro iskorištenom vremenu kod prepreka koje su se prevazišle i o ostvarenim uspesima. Vaši anđeli su zadovoljni vašim životnim izborima i govore vam da ste trenutno na pravom putu. Vi ste ohrabreni da nastavite sa dobrim radom koji ste radili dok uspešno služite svojoj duši i životnoj misiji, a vaši anđeli vas podržavaju do kraja. Pozitivne stvari će dolaziti slobodno ka vama, i to će vam pomoći na vašem putovanju. Anđeoski broj 7 sugeriše da dalje razvijate svoju ličnu duhovnost i podstičete druge da učine isto. Anđeoski broj 7 govori o učenju novih veština, slušanju vlastitog unutrašnjeg znanja i izlasku iz vaše zone udobnosti kako biste se dalje razvijali i napredovali na svim nivoima. Imate važnu misiju duše i životnu svrhu koja uključuje komuniciranje, podučavanje i iscjeljivanje drugih i služenje čovečanstvu na način koji vam najviše odgovara. Ohrabreni ste da postavite pozitivan primer drugima i da ih inspirišete da traže sopstvenu strast i svrhu u životu. 

Anđeoski broj 7 vas takođe ohrabruje da izaberete duhovnu praksu, profesiju i / ili karijeru zasnovanu na izboru srca. Ako pratimo vođstvo naših anđela, možemo voditi takav život u kojem možemo manifestovati svoje strasti i ispuniti svrhu naše duše.

Нема коментара:

Постави коментар