Translate

28. фебруар 2019.

Anđeoski broj 6

Anđeoski broj 6 je o nalaženju ravnoteže u životu. To bi moglo značiti da se morate usredsrediti na svoj domaći život na doslovan način, na vaš dom, supružnika ili decu. Sam broj 6 je prvi savršeni broj. Savršeno je uravnotežen i skladan, sastavljen od dva seta od 3, što je broj kreativnosti i duha. 

Broj 6 se odnosi na vibracije i energije bezuslovne ljubavi, ravnoteže i harmonije, dom i porodice, domaćinstva, roditeljstva, starateljstva, služenja drugima, nesebičnosti, odgovornosti, njegovanja, brige, empatije i simpatije, samopožrtvovanja, humanizma, sposobnost kompromisa, emocionalna dubina, poštenje i integritet, prilagođavanje, stabilnost, ravnoteža, zaštita, čvrstina, isceljenje, idealizam, pravednost i pravda, savesnost, strah od opterećenja, pronalaženje rešenja, rešavanje problema, jasno viđenje, učenje, konvencija, radoznalost, mir i miroljubivost, cirkulacija, milost i dostojanstvo, jednostavnost, pouzdanost, materijalne potrebe i ekonomija, obezbeđivanje i bezbednost, poljoprivreda i rast, muzički talenat. 

Broj 6 se odnosi na rešavanje problema i označava potrebu za stabilnošću u svim aspektima vašeg života. Donosi poruku od anđela da održite ravnotežu između vaših materijalnih ciljeva i težnji, i vašeg duhovnog sebe. Poštujte sebe i druge tako što ćete preuzeti odgovornost za svoj život i biti pošteni i to pošteni u svim svojim poslovima. Budite zahvalni za ono što već imate, jer stav zahvalnosti ohrabruje dalje pozitivno izobilje u vašem životu. Kada se pojavi anđeoski broj 6, on govori o sposobnosti da koristi intelekt da bi ostvario pozitivne rezultate u vašem životu. 

Budite otvoreni za anđeoske znakove i signale, održavajte pozitivan stav i verujte da će se javiti prilike koje će vam omogućiti da zadovoljite svoje materijalne i finansijske potrebe. Vjerujte da će sve biti obezbeđeno dok se brinete o sebi i služite sebi i drugima, i dok sledite svoju Božansku svrhu života i misiju duše. Anđeoski broj 6 vas ohrabruje da budete puni ljubavi i brige kako za sebe tako i za druge.

Uz dostizanje ravnoteže između vašeg domaćeg života i karijere, vaši anđeli čuvari žele da uživate u životu koji je i duhovno i materijalno ispunjen.

Нема коментара:

Постави коментар