Translate

26. фебруар 2019.

Anđeli i Anđeoski brojevi

Kada nam neki broj zapadne za oko na bilo koji način, može da se desi da svaki put kada pogledate na sat vidite isto vreme (npr. 15:15, 11:11, 20:20, 14:44...), bilo koja kombinacija bilo da je jednocifren, dvocifren, trocifren ili čak i četvorocifren broj, pa onda recimo izadjete na ulicu pa vidite tablice od auta sa tim brojem, upravo ste kupovali nešto u radnji i račun je ispao isto kao taj broj, pozvali ste taxi kad ono broj taxija je, pogodite, upravo taj broj i tako dalje i tako dalje, to je upravo vreme da se zapitate šta ti brojevi znače.

Svako od nas ima bar jednog Anđela čuvara koji je uz nas i štiti nas i čuva. Naši anđeli čuvari su istinski duhovni prijatelji i drugovi. Oni su bili sa nama u našem obliku duše pre nego što ste došli na zemlju. Oni su sa nama u svakom dahu koji uzimamo, svakom koraku koji preduzimamo, svakoj misli koju mislimo. Oni su darovi koji su nam dati od Boga da nam pomognu da ostvarimo i izrazimo najviše darove naše duše tokom našeg života. Oni su takođe sa nama kada napuštamo ovaj život i vraćamo se u naš oblik duše.

Naši anđeli čuvari su uvek zainteresovani da nam pomognu da ostvarimo naš lični potencijal. Anđeli čuvari su uvek sa nama, podržavajući nas ljubavlju i ohrabrenjem. Ali, prema božanskom zakonu, oni se ne mogu mešati u naše živote i nuditi pomoć ako ih mi ne zatražimo. Zbog toga nam anđeli čuvari šalju poruke koje su kodirane brojevima kako bi komunicirale sa nama. Dekodiranjem poruka skrivenih u anđeoskim brojevima, možemo ispuniti našu dublju svrhu i živjeti svoj život na najbolji mogući način.

Što više vidimo određeni broj, to se obično čini neverovatnijim, ali obično ga otklanjamo kao puku slučajnost, a Istina je da upravo naši anđeli koriste brojeve da komuniciraju sa nama.

Ovde ćemo pričati o značenjima brojeva i volela bih da ispričate i vi svoja iskustva sa njima.

1 коментар:

  1. Moj dečko je anđeo - Moy paren Angel Full HD (Srpski prevod)
    964.282 приказа

    3,3 ХИЉ.

    219

    ДЕЛИ

    САЧУВАЈ


    MilanceX
    Објављено је 17.09.2014.
    21. vek. Moskva. Stotine i hiljade ljudi prođe pored tebe svaki dan. A ti ne možeš ni da pomisliš da se među njima krije neki anđeo. Devojka Aleksandra ne veruje u anđele, ali će joj jedan susret sa momkom koji za sebe tvrdi da je pravi anđeo, promeniti dosadašnje shvatanje života.

    ОдговориИзбриши