Translate

27. фебруар 2019.

Anđeoski broj 4

Broj 4 rezonira sa vibracijama i energijama praktičnosti, organizacije i tačnosti, službe, strpljenja, predanosti, primene, pragmatizma, patriotizma, dostojanstva, poverenja i vrednosti, izdržljivosti, lojalnosti, majstorstva, izgradnje čvrstih temelja, konzervativizma, odlučnosti, proizvodnje i naporanog rada, visokog morala, tradicionalne vrednosti, poštenje i integritet, unutrašnja mudrost, sigurnost, samokontrola, lojalnost, savesnost, realnost i realne vrednosti, stabilnost i sposobnost, napredak, upravljanje, pravda, ozbiljnost, disciplina, sistem i red održavanje, konstruktivnost, pouzdanost i uvjerenje.

Broj 4 takođe predstavlja našu strast i nagon i ohrabruje nas da radimo skladno, ali marljivo da bismo postigli svoje ciljeve i težnje. Broj 4 je broj koji predstavlja četiri elementa vazduha, vatre, vode i Zemlje, i četiri sveta pravca, sever, jug, istok i zapad. Broj 4 takođe rezonira sa energijama Arhanđela. 

Anđeoski broj 4 ukazuje na to da vam vaši anđeli nude ljubav, podršku, ohrabrenje i unutrašnju snagu, što vam omogućava da radite ono što treba i da postignete svoje ciljeve marljivim i stručnim radom. Kada preduzmete pozitivne akcije prema svojim najvišim namerama, težnjama i ciljevima, Univerzum radi u vašu korist i pomaže vam da uspostavite čvrste temelje i napredujete na vašem putu. Anđeoski broj 4 ukazuje da su vaši anđeli oko vas i da ste u stanju da ih pozovete za pomoć, vodstvo i pomoć kad god osetite potrebu. Verujte da imate sve veštine, talente i sposobnosti da prevaziđete sve prepreke i postignete svoje najviše težnje. Anđeoski broj 4 vas takođe ohrabruje da u svoje planove uvedete odgovarajuće pripreme i pokrenete stvari unutar nekog sistema i određenim redom tako da možete postići svoje ciljeve i težnje.

Videti anđeoski broj 4 je znak od vaših anđela da oni naporno rade u vaše ime. Vaši anđeli vas kontaktiraju sa porukom o tome šta trebate učiniti kako biste postigli svoje ciljeve.

Нема коментара:

Постави коментар