Translate

27. фебруар 2019.

Anđeoski broj 3

Broj 3 nosi vibracije komunikacije i samoizražavanja, avanture, inspiracije i kreativnosti, humora, optimizma i radosti, spontanosti i entuzijazma. Broj 3 takođe simbolizuje princip povećanja i rasta, ekspanzije i obilja na mentalnom, emocionalnom, finansijskom i duhovnom nivou. 

Broj 3 je takođe i broj Trojstva i povoljan znak za svakoga, posebno za one koji su uključeni u duhovni razvoj. Broj 3 je broj manifestovanja i manifestacije i nosi vibraciju Uzvišenih Majstora, kao što je Isus Hrist. Uzvišeni Majstori vam pomažu da se usredsredite na Božansku iskru u sebi i drugima i pomognu u ispoljavanju vaših želja. Oni vam pomažu da u sebi pronađete mir, jasnoću i ljubav. Anđeoski broj 3 je pokazatelj da vaši anđeli pokušavaju da privuku vašu pažnju. Anđeli i Uzvišeni Majstori žele da pratite svoju intuiciju i unutrašnju mudrost tako da ste u stanju da preduzmete odgovarajuće akcije u ovom trenutku. Koristite svoje kreativne veštine i sposobnosti da ispoljite svoje želje i unapredite svoj život i život drugih. Anđeli vas ohrabruju da pratite svoj životni put i misiju duše s optimizmom i entuzijazmom. 

Anđeoski broj 3 sugeriše da su vaše molitve i pozitivne afirmacije čute i da na njih reaguju Univerzalne energije. Imajte veru da će se vaši ciljevi i želje manifestovati u vašem životu u Božanskom pravom vremenu. Verujte svojim ličnim veštinama i talentima, ali i ljubavi i podršci anđela.
Anđeoski broj 3 vas ohrabruje da budete komunikativni i društveni s drugima i da živite svoj život s radošću, optimizmom i spontanošću.

Нема коментара:

Постави коментар