Translate

27. фебруар 2019.

Anđeoski broj 2


Broj 2 rezonira sa vibracijama i atributima službe i dužnosti, ravnoteže i harmonije, prilagodljivosti i diplomatiji, saradnji i razmatranju, prijemčivosti i ljubav.

Broj 2 se takođe odnosi na partnerstva i odnose, intuiciju i uvid u veru i poverenje i vašu Božansku svrhu života i misiju duše. Anđeo broj 2 je poruka da imate hrabrosti, vere i poverenja u njih i univerzalnu energiju, jer se odgovori na vaše molitve ispunjavaju za vas, iako možda još nisu očigledni. To može biti test vašeg strpljenja, ali budite sigurni da će se sve dogoditi u Božansko pravo vrijeme. 

Anđeoski broj 2 takođe može biti poruka za prikazivanje saosećanja, razmatranja i prilagodljivosti dok strastveno služite druge u svakodnevnom životu. Vaši anđeli vas ohrabruju da nastavite svoj životni cilj i misiju duše, sa verom i poverenjem u Božansko. To je poruka koja nam govori da pratimo i prihvatimo naše potrebe ali i potrebe drugih. Takođe nas ohrabruje da budemo diplomate, kooperativni i puni ljubavi i poštovanja u svojim odnosima prema drugima.


Anđeoski broj 2 je znak naših anđela čuvara da moramo imati veru i nikada ne odustati, bez obzira koliko teške stvari mogu biti. Naši anđeli su uvek blizu i dostupni da nam pomognu. 

Нема коментара:

Постави коментар