Translate

24. јун 2021.

72 Anđela čuvara - Rak

 

Na videlo su izašli rukopisi iz 12. veka, otkriveni u Španiji. Ona su ukazivali na to da postoji 72 Anđela koji vode čovečanstvo. Prema ovom rukopisu, sveti zadatak Anđela je da nam podari određene osobine Božanskog koje se izražavaju kroz našu jedinstvenost. U trenutku našeg rođenja svakom od nas su dodeljena po tri anđela. Svaki od 72 anđeoske energije ima svoje ime, kvalitet i funkciju i njima se upravlja u određenim danima i vremenima, dajući ličnu važnost svakoj osobi koja radi sa njima. Ovde ćete otkriti Anđela prema kome imate posebnu sklonost, odnosno onaj koji vlada vašim astrološkim znakom i kojeg možete pozvati kada se nađete u teškoj situaciji ili neprilici.

Anđeli čuvari osoba rođenih u znaku Raka

Element: Voda

Osobe rođene u periodu od 21.-26. Juna

Anđeo čuvar LEUVIAH - Ako ste rođeni između 22. i 26. juna, vaš anđeo čuvar je Leuviah, što znači „Bog koji spasava grešnike“. Ima žensku energiju i predstavlja od 0 do 5 stepena Raka. U anđeoskoj hijerarhiji je Presto. Pomoći će vam da prevaziđete izazove i da se borite protiv svojih neprijatelja.  Oni koji su rođeni pod njenom zaštitom imaju vrlo dobro pamćenje, jer ovaj anđeo ima neposredan uticaj na pitanja vezana za inteligenciju. Takođe su ljubazni, veseli, strpljivi i ne vole sukobe. Leuviah je anđeo koji donosi bogatstvo, ali takođe omogućava da postanete jači, hrabriji i prevaziđete i bolje razumete poteškoće kroz koje prolazite. Zahvaljujući ovome sposobniji smo da pomognemo onima kojima je najpotrebnije. Pomaže u razvoju vašeg sećanja na vaše prethodne živote i na razvoj vašeg kosmičkog pamćenja. Otvara vrata memoriji kao i univerzalnoj biblioteci. Ovaj anđeo čuvar će vam pomoći da kontrolišete svoje emocije istrajnošću i snagom razuma. Pod njegovom zaštitom i uticajem imaćete plemeniti način razmišljanja.

Osobe rođene u periodu od 27. Juna -01. Jula

Anđeo čuvar PAHALIAH - Pahaliah je anđeo čuvar za ljude rođene između 27. juna i 1. jula. Ima mušku energiju i predstavlja od 5. do 10. stepena Raka. U anđeoskoj hijerarhiji on je Presto. Njegovo ime znači: Iskupljenje Boga. On pruža svest o zakonima koji vladaju svetom. To može dovesti do duhovnog buđenja koje će onda ljude dovesti do njihovih poziva dok su ovde na Zemlji. Oni koji su pod zaštitom ovog anđela u svom životu pridaju veliku važnost duhovnosti, vole da budu posvećeni i korisni drugima. Oni koriste svoje poteškoće da uče iz njih i tako izlaze jači. Omogućava vam da u sebi pronađete tajnu razlikovanja dobrog i neispravnog i ima uticaj na utišavanje strasnih i loše kontrolisanih želja.

Osobe rođene u periodu od 02. - 06. Jula

Anđeo čuvar NELCHAEL - Ako ste rođeni između 2. i 6. jula, vaš anđeo čuvar je Nelchael, što znači „jedan i jedini Bog“. Pod znakom Raka, ovaj muški anđeo simbolizuje pobedu i znanje i predstavlja od 10. do 15. stepena Raka. U anđeoskoj hijerarhiji on je Presto. Oni pod njegovim uticajem preuzimaju odgovornost za svoje odluke i obaveze i problemi svakodnevnog života izgledaju manje prisutni pod njegovim uticajem. Često podržava one koji su sami, neupadljivi i kojima je potrebna pomoć u energiji. Nudi potpunu pobedu nad negativnim silama i neravnotežama u životu. Takođe nudi oslobađanje od zla i ugnjetavanja i olakšava vam izučavanje predmeta povezanih sa naukom i matematikom. Prema verovanju, ljudi zaštićeni ovim anđelom će imati pristup apsolutnoj istini u svoj dubini i moći će da izbrišu klevete i razbijaju uroke.

Osobe rođene u periodu od 07. - 11. Jula

Anđeo čuvar YEIAYEL - Ako ste rođeni između 7. i 11. jula, vaš anđeo čuvar je Leiael, što znači „Božja desna ruka“. Pod znakom Raka, ovaj muški anđeo povezan je sa slavom i srećom. Ima mušku energiju i predstavlja od 15. do 20. stepeni Raka i u anđeoskoj hijerarhiji on je Presto. Pravi je vodič za otkrića, utiče na putovanja, štiti od brodoloma i oluja tokom puta i u životu uopšte. Pod njegovim uticajem i zaštitom postaćete vođa s lakoćom, jer on može da poboljša vaše moći diplomatije, vođstva i zapovedanja nad drugima. Oni pod njegovom zaštitom su ljubazni i velikodušni, nadareni i vešti u rešavanju ličnih problema. On je izvor zaštite od životnih zamki i pomoći će vam da poboljšate svoje poslovanje. On je vaš anđeo zaštitnik ako radite u umetničkom, političkom ili naučnom svetu, donosi vam veliku velikodušnost, istovremeno podstičući dobrotu koja leži u vašem srcu. Sa njegovom svetlošću ćete uživati u poklanjanju stvari drugima, a takođe ćete razviti osećaj podrške, velikodušnosti i altruizma.

Osobe rođene u periodu od 12. - 16. Jula

Anđeo čuvar MELAHEL - Melahel je anđeo čuvar za ljude rođene između 12. jula i 16. jula. Ima žensku energiju i predstavlja od 20. do 25. stepeni Raka. U anđeoskoj hijerarhiji on je Presto. Njegovo ime znači: Bog Koji nas izbavlja od naših jada. Simbolizuje isceljenje i nudi zaštitu od terorističkih napada i vatrenog oružja. On vam donosi isceljenje deleći sa vama znanje o biljkama i time vam daje sposobnost da lečite druge, tako da je on anđeo lekara, farmaceuta, iscelitelja i naučnika. Ovaj anđeo vlada nad naturopatijom, herbalizmom i prirodnim naukama. Anđeo čuvar Melahel naučiće vas da cenite zdravu hranu i da razumete sve korake i faze uključene u prehrambeni lanac. Shvatićete da je zdrava i uravnotežena ishrana najbolji oblik leka. Takođe, zahvaljujući njegovoj podršci postaćete vatreni branilac životne sredine i razvićete poštovanje prema prirodi. Zahvaljujući ovom anđelu živećete mirno i spokojno, naučićete da kontrolišete svoje emocije i moći ćete lako da se prilagodite bilo kojoj situaciji.

Osobe rođene u periodu od 17. - 22. Jula

Anđeo čuvar HAHUIAH - Hahuiah je anđeo čuvar za ljude rođene između 17. jula i 22. jula. Ima žensku energiju i predstavlja od 25. do 30. stepeni Raka. U anđeoskoj hijerarhiji je Presto i ime joj znači: Bog koji je dobar sam po sebi. Simbolizuje zaštitu i nudi zaštitu od svega što bi na kraju moglo da vam donese štetu poput provalnika, atentatora, opasnih životinja, sila zla, prokletstva i vračanja. Zaštitnik je snaga reda kao što su sudije, advokati i vojnici. Pod uticajem ovog anđela od vas će se stvoriti poštena i nepotkupljiva osoba, bićete iskreni, neposlredni i postupci će biti ispravni . Ovaj će anđeo takođe priteći u pomoć izbeglicama i iseljenicima. Dragocena je podrška onima koji žele da se vrate u zemlju porekla. Svakako štiti ljude u nepovoljnom položaju, sve koji su u duhovnoj ili fizičkoj nevolji. Vodi ih pravim putem, putem istine.

Нема коментара:

Постави коментар