Translate

2. јун 2021.

72 Anđela čuvara - Bik

 

Na videlo su izašli rukopisi iz 12. veka, otkriveni u Španiji. Ona su ukazivali na to da postoji 72 Anđela koji vode čovečanstvo. Prema ovom rukopisu, sveti zadatak Anđela je da nam podari određene osobine Božanskog koje se izražavaju kroz našu jedinstvenost. U trenutku našeg rođenja svakom od nas su dodeljena po tri anđela. Svaki od 72 anđeoske energije ima svoje ime, kvalitet i funkciju i njima se upravlja u određenim danima i vremenima, dajući ličnu važnost svakoj osobi koja radi sa njima. Ovde ćete otkriti Anđela prema kome imate posebnu sklonost, odnosno onaj koji vlada vašim astrološkim znakom i kojeg možete pozvati kada se nađete u teškoj situaciji ili neprilici.

Anđeli čuvari osoba rođenih u znaku Bika

Element: Zemlja

Osobe rođene u periodu od 21.-25. Aprila

Anđeo čuvar ACHAIAH - Ima žensku energiju i predstavlja od 0 do 5. stepena Bika. Spada u Serafime i anđeo je strpljenja i otkrivanja tajni prirode. Njegovo ime znači „dobri i strpljivi Bog“. Poziva na mudrost i veruje da će poniznost i promena u ponašanju pomoći ljudima da postanu čistiji. Takođe je anđeo zaštite od laži i negativnih elemenata. Oni koji su pod njegovim uticajem su ljubazne prirode i uvek su nežni i smireni prema drugima. Diskretni su, mudri i duhovno nastrojeni. Pod znakom Bika, ovaj ženski duhovni vodič simbolizuje zaštitu i pomaže kada se nađete u neprilici. Ljudi rođeni pod uticajem ovog anđela čuvara su praktični i inteligentni i vole da stiču korisna znanja. Zato ovaj anđeo daje vreme za razmišljanje, strpljenje i istrajnost neophodnu za izvođenje velikih projekata. Nudi vam otkrića vezana za vaše postojanje i vodi vas ka ponovnom otkrivanju ili boljem razumevanju vere.

Osobe rođene u periodu od 26.-30. Aprila

Anđeo čuvar CAHETEL - Jedan od 8 Serafima i nosi mušku energiju. Predstavlja od 5. do 10. stepena Bika. Vlada poljoprivrednim proizvodima i često se poziva da poveća ili poboljša useve. Njegovo ime znači „Bog blagoslova“ i simbol je obilja i žetve. Osobe pod njegovim uticajem uglavnom vole selo i poljoprivredne radove jer ih on blagosilja velikom osetljivošću i privrženosti ka prirodi. On nas uči da budemo zadovoljni onim što imamo. Cahetel je anđeo koji izgoni loše duhove i pomaže u božanskom blagoslovu i daje potrebna sredstva za materijalizaciju božanske volje. Ovaj dobrotvor je pokretač pozitivne energije i obezbeđuje sav materijal potreban za uspeh u vašem životu. Zna kako da se prilagodi i prati u svim promenama. Njegova poruka je da budemo zadovoljni sobom i onim što imamo. Ispunjava vas zahvalnošću za Božje delo, ali i za ljude na koje naiđete na vašem životnom putu.

Osobe rođene u periodu od 01.-05. Maja

Anđeo čuvar HAZIEL - Ako ste rođeni između 1. i 5. maja, vaš anđeo čuvar je Haziel, što znači „Bog milosti“. Ovaj anđeo muške energije je simbol opraštanja i pomirenja. Zastupa održavanje mira, posebno u porodičnom krugu. Ohrabruje vas na putu ka pomirenju sa neprijateljima. Od vas pravi poštenu osobu koja je izuzetno poštovana i čija je iskrenost srca dobro poznata. Za njega, bez prisustva drugih, život nema smisla, on je takođe anđeo bezuslovne ljubavi i strasti. On podstiče primirje tokom sukoba, on je vaša unutrašnja dobrota. U anđeoskoj hijerarhiji on je Heruvim. On vam donosi bezuslovnu ljubav svemira ,hrani vašu unutrašnju dobrotu omogućavajući vam da odagnate svako zlo koje vas okružuje.

Osobe rođene u periodu od 06.-10. Maja

Anđeo čuvar ALADIAH - Ako ste rođeni između 6. i 10. maja, vaš anđeo čuvar je Aladija, što znači „Božija milost“. Pod znakom Bika, ovaj ženski anđeo je simbol razumevanja, praštanja, pravde i milosti. Takođe simbolizuje i toleranciju i bistrinu uma. U anđeoskoj hijerarhiji on je Heruvim. Oni koji su pod uticajem ovog anđela lakše prepoznaju greške koje mogu da naprave, tako da se mogu osloniti na svoju snažnu intuiciju, što se pokazalo kao prava prednost u razotkrivanju i prevazilaženju prepreka u njihovom životu. Daje vam inspiraciju za uspeh u vašim poduhvatima, kao i pomoć u obnavljanju morala. Takođe vam donosi isceljenje i oproštaj za vaše greške. Ako osećate da ste pogrešili, obratite se ovom anđelu za pomoć. On vam može pomoći da uravnotežite karmu i da se oslobodite negativnih energija koje imate, kao i da vam pomogne u isceljenju.

Osobe rođene u periodu od 11.-15. Maja

Anđeo čuvar LAUVIAH - Ima mušku energiju i predstavlja 20. do 25. stepena Bika. U anđeoskoj hijerarhiji on je Heruvim. Njegovo ime znači: Bog koji je hvaljen i uzvišen. Simbolizuje mudrost i štiti od katastrofa. On je anđeo povezan sa pobedom. Donosi vam priznanje, uspeh, a može vam čak pomoći da postanete poznati. Od vas pravi stručnjaka u svojoj oblasti. Ohrabruje vas da živite svoj život i čini vas ljubaznom i širokogrudom osobom. Ko god se rodi pod ovom zaštitom, moći će da otkrije mnoge stvari koje će praktično koristiti iz dana u dan. Bićete poznati po svojim postupcima, poboljšavajući svoju ličnost sa svakim novim iskustvom. Imaćete snažna i trajna osećanja sa kojima se svi mogu povezati, jer imate intenzivnu sposobnost da volite.

Osobe rođene u periodu od 16.-20. Maja

Anđeo čuvar HAHAIAH – I ovo je anđeo iz reda Heruvima. Utiče na misli i otkriva skrivene misterije smrtnicima. Ako ste rođeni između 16. i 21. maja, vaš anđeo čuvar je Hahaja, što znači „Bog utočišta“ ili Bog koji pruža utočište. Ovaj ženski anđeo predstavlja mudrost, zaštitu i utočište. Poziva da napravimo promene u našem ponašanju kako bi postali čistija bića, ka putu razuma, bez laži, izdaje i negativnog ponašanja. Osobe pod njenim uticajem su mudra, diskretna i duhovna bića, prijatne i nežne prirode. Ovaj anđeo takođe pomaže u boljem tumačenju snova. Nudi vam zaštitu tokom suđenja i protiv vaših protivnika i omogućava vam da pronađete unutrašnji mir i opuštenost kada se osećate izmučeno. Vodi u meditaciju i pomaže u razvoju vašeg unutrašnjeg ja. On vašu samoću pretvara u blagoslov i pomaže da uspostavite ravnotežu između vašeg ličnog i javnog života.

Нема коментара:

Постави коментар