Translate

17. новембар 2020.

Anđeoski broj 1234

 

Ovaj anđeoski broj je veoma specifičan i predstavlja tzv broj punog kruga jer kada se saberu i svedu na jedan broj dobija se broj 1 (1+2+3+4=10=1), a broj 1 se odnosi na novi početak. Veoma često  poruka anđela za ovaj broj je da se duhovno budite i polako dolazite svojem pravom i istinskom Ja.

Anđeoski  broj 1 je simbol novih početaka i možda je upravo jedan ispred vas. Anđeli vam ukazuju na novu fazu u fašem život. Broj 1 se takođe odnosi na stvaranje sopstvene stvarnosti našim mislima, verovanjima i postupcima.

Broj 2 je simbol vere i poverenja, ali i simbol odnosa, partnerstva i komunikacije, gde obično treba poboljšati komunikaciju diplomatijom i kompromisom, uravnoteženošću, fleksibilnošću i prilagodlji-vošću, kao i ohrabrenjem i ljubaznošću. Broj 2 se takođe odnosi na veru i poverenje i služenje vašoj životnoj svrsi i misiji duše.

Anđeoski broj 3 se odnosi na samoizražavanje, veštine i talente, govori da bi trebalo da verujete u sebe i svoje sposobnosti. Anđeli vam pomažu da se usredsredite na Božansku iskru u sebi i drugima i da  ispoljite vaše želje. Pomažu vam da u sebi pronađete mir, jasnoću i ljubav.

Poslednja cifra u anđeoskom broju 1234 je broj 4 i obično se smatra simbolom napornog rada, odlučnosti i dobre organizacije. Ovaj broj takođe simbolizuje iskrenost i tradicionalne vrednosti kao i nagon, strast i svrhu.

Ovde bi trebalo da uzmemo u obzir i anđeoski broj 10, koji predstavlja zbir ovih brojeva, a veruje se da je anđeoski broj 10 jedan od najpozitivnijih anđeoskih brojeva i govori vam da imate samopouzdanja i da se  usredsredite na svoje ciljeve.

Anđeoski broj 1234 sa svojim uzastopnim brojevima nas podseća da kada želimo da svoje želje manifestujemu u formu postoje koraci, odnosno radnje koje pojedinac preduzima, a koje su neophodne u procesu privlačenja željenog ishoda. Znajte da ćete u sebi naći sve što je potrebno za postizanje vaših ciljeva i želja, samo treba da donesete odluku da to učinite i preduzmete odgovarajuće akcije. Verujte,  verujte sebi i svojim anđelima. Ovaj broj koraka vam govori da budete uporni.

Ukoliko Vam anđeli šalju broj 1234 znači da u narednom periodu bi trebalo da započnete novi posao i da ćete imati sjajnu priliku za uspeh. Anđeli veruju u vaš potencijal . Šalju vam ovaj broj da vas podsete na vaše talenate i sposobnosti koje bi mogle da vam budu od koristi u postizanju ciljeva. Okrenite se budućnosi, a vaši anđeli su tu da vas podrže i pomognu vam ako nešto pođe po zlu. Ako ste imali neke poslovne planove, sada je pravo vreme da ih realizujete.

Što se tiče ljubavi, moramo reći da anđeoski broj 1234 ima veliki uticaj na ovom području. Zapravo, ovaj broj je povezan sa ogromnom ljubavlju i romantičnim osećanjima koje možda imate prema nekome. Ako ste već u vezi, ovaj broj označava da ćete u budućnosti imati mnogo lepih trenutaka sa partnerom, možda ćete morati da promenite neke sitnice u vezi, ali verovatno ste pronašli pravu osobu za sebe i idete polako korak po korak, kao što je broj 1234, ka zaokruživanju price.

Značenje anđeoskog broja 1234 je da stvari konačno dolaze na svoje mesto. Promene osećate malo po malo ali zaista možete reći da se u vašem životu dešavaju poboljšanja. Prevazišli ste mnoge stvari i dokazali da ste čvrst orah. Tako da, znate gde ste sada i znate šta treba da uradite da biste stigli tamo gde ste krenuli i gde treba da budete.

4 коментара: