Translate

19. октобар 2020.

Simptomi buđenja – Duhovni simptomi buđenja


Da se podsetimo iz teksta o Emocionalnim simptomima buđenja da se mi svi svakog dana menjamo i evoluiramo, naša vibracija se povećava i kada se otvori put ka višim energijama primetićemo razne simptome koji se mogu manifestovati na emocionalnom, duhovnom, fizičkom i mentalnom nivou naše stvarnosti. Kao što smo rekli, to je oblik prolaska kroz smrt Ega. Velika stvar je spoznaja da je sve u našoj stvarnosti iluzija i dolazimo do trenutka kada se moramo suočiti sa sopstvenom unutrašnjom tamom i ponovo pronaći svetlost u našoj duši. U stvari ovde se ne radi o učenju već o otključavanju, treba samo da se setimo ko smo i šta su naše mogućnosti.

Prošli put smo navodili emocionalne simptome buđenja a danas ćemo se baviti duhovnim. Deo teksta je preveden sa stranog sajta theawakenedstate.net.

Duhovni simptomi buđenja

• Želite da se oslobodite starog - vaši stari materijalni obrasci i navike više nemaju odjeka u vašoj frekvenciji i počinju da vas iscrpljuju. Stalni osećaj umora od starih navika ili starih obrazaca razmišljanja znači da se udaljavate od načina razmišljanja u trećoj dimenziji. To znači da se drama, dualnost, polariteti, prošlo / buduće razmišljanje i osećaj „stvarno ne želim više biti ovde“, udaljavaju od vašeg života. U stvarnosti vaša stara duša umire, gubite okove starog sveta i spremni ste da uđete u novu evoluiranu svest o svom duhu koji se polako rađa.

• Događaji koji u potpunosti menjaju vaš život - Ovi događaji snažno pokreću vašu podsvesti i utiču na to kako sebe vidite duhovno. To se može manifestovati kroz: smrt, razvod, promenu radnog statusa, gubitak kuće, bolest i druge nesreće. Ponekad može biti i nekoliko istovremeno. To su sile izvan vaše kontrole zbog kojih se preispitujete, menja ko ste i kako vidite svoj put. To su događaji koji vas oslobađaju vezanosti i njima otpuštate ono što više ne služi u vašem životu.

• Nagon za traženjem nekog oblika duhovnosti - kada se probudite, počinjete da se preispitujete, a to ne znači samo jednostavna pitanja, već i Boga i zašto uopšte postojimo. To znači tražiti odgovore i okrenuti se obliku duhovnosti. Počinjete da preispitujete koncept Boga, Božanstva, višeg sebe i Univerzuma.

• „Učitelji“ se pojavljuju svuda – na primer, imali ste loš dan na poslu i osećate bes, ali dok se vozite kući prolazite pored bilborda na kojem piše „Pomozite da se izleči rak kod dece“ i on vas tera da zastanete, navodi vas na razmišljanje o tome kako ste srećni i zahvalni na zdravlju vašeg deteta i počinjete da se oslobađate besa. „Kada je učenik spreman učitelj dolazi“. Od jednom na putu Buđenja uvek se nađete u savršenoj sinhronizaciji sa Univerzumom. Simboli su  svuda na vašem putu: ljudi, knjige, filmovi, događaji, citati, priroda itd. Ovi učitelji mogu biti i pozitivni i negativni, ali su tu da vam daju istu lekciju, čak i naši najgori neprijatelji samo su odraz otpora u nama samima, to su učitelji koji nam pomažu da prevaziđemo našu svest.

• Želja za duhovnim i materijalnim obiljem - Ovo je želja da svoj život pretvorite u svoju ličnu utopiju. Duboka želja da manifestujete duhovno i materijalno izobilje u svojoj stvarnosti kako biste stvorili ugodnu stabilnost, povezanost i duševni mir. Ovde se radi o ostvarenju vaših snova. Ovo je koncept Buđenja, koji zajednicu dovodi u jedinstvo razumevanjem, saosećanjem i ljubavlju.

• Osećam dublju povezanost sa Bogom, Univerzumom i sopstvenim božanstvom

• Istražujete načine lečenja, alternativnu medicinu, holističku praksu ili posao iz snova - Mnogi više ne mogu da shvate svoj stari posao i umesto toga mnogi probuđeni pokušavaju da nađu svoj posao iz snova. Za mnoge ovo može značiti prelazak na holističku i alternativnu medicinsku praksu kao što su hipnoza, masaža, reiki metode lečenja ili akupunktura. Za druge ovo može rezultirati stvaranjem sopstvenog posla ili prelaskom na posao iz snova. Lista je beskrajna, ali ideja je raditi ono za šta ste strastveni i to vraća sreću u vašu dušu.

• Novi osećaj Jedinstva - Jednom probuđeni prihvatate duboku duhovnu vezu koju osećate prema svim bićima na zemlji, povećano saosećanje i empatija prema drugima. Počinjete da sebe vidite u očima drugih i gledate se iz njihove perspektive.

• Integracija - Postajete emocionalno, psihološki, fizički i duhovno jači, sve vam je nekako jasnije. Osećate se kao da ste u skladu sa svojim Višim Ja. Usklađujete se sa Zemljinom frekvencijom i počinjete da osećate kako se dva sveta prepliću, prošlost, sadašnjost i budućnost se stapa u jedno ujedinjeno biće.

• Živeti svoju svrhu - Znate da konačno radite ono zbog čega ste došli na zemlju i ovo je samo po sebi otkriće. Pojavljuju se vaše nove sposobnosti i darovi, posebno sposobnost lečenja, jer svi ljudi imaju tu urođenu sposobnost. Vaša životna i radna iskustva sada počinju da imaju smisla jer stvaraju sinergiju u vašoj stvarnosti. Ne osećate se više izgubljeno, već osećate snažan osećaj svrhe koji je duboko u vašoj srži. Osećate mir sa zemljom i sa sobom, spremnost da nastavite sa sledećim poglavljem puni vere i znanja da se sve dešava s razlogom.

Нема коментара:

Постави коментар