Translate

27. мај 2020.

Anđeoski broj 1717



Broj 1717 je spoj atributa i energije broja 1 i broja 7 koji se pojavljuju dva puta, pojačavajući njihov uticaj. To je pozitivna kombinacija brojeva koja za vas može doneti samo dobre vesti. Broj 1 odnosi se na stvaranje i nove početke, težnju ka ostvarenju ciljeva, isprobavanje novih stvari, intuiciju i inicijativu, aktivnost. To nam govori da svojim postupcima, mislima i uverenjima stvaramo sopstvenu stvarnost i podstiče nas da izađemo iz svojih zona komfora. Broj 7 traži znanje, često skriveno znanje, zatim obrazovanje i učenje, razumevanje sebe i drugih, saosećanje i empatiju, duhovno buđenje, razvoj i prosvetljenje, misticizam.

Anđeoski broj 1717 označava da imate važnu misiju duše i životnu svrhu koja uključuje komunikaciju, podučavanje, isceljenje drugih i služenje čovečanstvu na način koji odgovara vašoj ličnosti i prirodnim sposobnostima i interesovanjima. Vi trebate da date pozitivan primer drugima i inspirišete ih da traže sopstvenu strast i svrhu. Ne dozvolite da vas bilo kakva nesigurnost ometa ili sprečava u ispunjenju svoje sudbine, jer u sebi imate sve što vam treba.
Anđeoski broj 1717 vam govori da uskoro možete da imate život kakav ste predodređeni da imate i doživite sreću koja će dovesti do ispoljavanja želja vašeg srca. Vaš život se menja kako menjate svoja unutrašnja uverenja i kako birate svoje misli i postupke koji odgovaraju vašim ličnim vrednostima. 

Anđeoski broj 1717 vas takođe podstiče da tražite nove i drugačije načine širenja svoje lične duhovnosti, inspirišite druge da ispune svoj najveći potencijal dok vi ispunjavate svoj. Ovaj broj se pojavljuje kada smo iz nekog razloga izgubili poverenje u sebe i osetili se kao da ne možemo sami da upravljamo svojim životom. Anđeli nas podsećaju da imamo resurse i snagu da to učinimo sami, ali samo ako verujemo svojoj intuiciji i verujemo u sebe. To takođe može biti znak da smo nekom drugom dali preveliku kontrolu u našem životu i da nas nehotice vodi putem koji nije najbolji za nas. Dobijate drugu šansu koja vam je potrebna i imate mudrost da donosite mudrije odluke i bolji izbor.

Veruje se da je broj 1717 vaša druga šansa da promenite svoje odluke iz prošlosti. Ako ste pogrešili, sada je vreme da ih ispravite i donesete ispravne odluke. Ako ste prirodno mirna i tiha osoba, koja mrzi sukobe, to može predstavljati problem, zato vam vaši anđeli govore da ako sada ne ustanete i ne progovorite, prepuštate se bolu i razočaranju. Neki će se oduprijeti energiji ovog anđeoskog broja jer ne žele da otključaju svoju duhovnost i jer je tako lakše. To pokazuje da nisu voljni da otkriju svoju božansku i životnu svrhu. Često značajan skok napred u našim duhovnim životima može biti prilično zastrašujuća stvar.

Anđeoski broj 1717 vam se često pojavljuje kada morate biti samostalniji i odlučniji, jer ste jedina osoba koja može odlučiti kuda želite da vaš život ide. Samo vi znate prave želje svog srca i samo vi znate kako te želje da ostvarite. Slušajte šta vam instinkti govore i sledite svoje srce, neće biti lako ali zato imate svoje anđele čuvare uz sebe. Oni će vas stalno pratiti i pomoći vam da se fokusirate na svoje ciljeve. Trebalo bi da izađete iz svoje zone komfora i da rizikujete, pogotovo ako vas to može približiti životnim ambicijama. Vaši anđeli čuvari vas pozivaju da stvorite nova životna iskustva, upoznate nove ljude i isprobate različite stvari. Otvorite oči i videćete kako se vaša perspektiva menja. Budite s ljudima koji imaju različita mišljenja od vašeg i dopustite da vas intelektualno stimulišu.
Ako ste u vezi u trenutku kada vidite anđeoski broj 1717, ovaj broj vam govori da bi trebalo da planirate budućnost sa svojim partnerom ili da pređete na sledeći nivo u vašoj vezi. Verovatno ste izabrali pravu osobu za vas i trebalo bi da razmišljate o dugoročnim planovima sa njom. Ukoliko ste još uvek sami onda anđeoski broj 1717 može biti znak da će se neko vrlo poseban pojaviti uskoro, tako da samo budite strpljivi i sačekajte da se prava stvar desi. Ovaj broj vam govori i da bi trebalo da vise gledate oko sebe, jer vas srodna duša možda čeka na vašem poslu, u supermarketu ili u bilo kojoj drugoj situaciji u vašem životu.

Anđeoski znakovi često se pojavljuju u tačnom trenutku kada tražimo odgovore i smernice, zato ukolikoste videli i obratili pažnju na brojeve koji se pojavljuju, iskoristite ove informacije i svoju intuiciju da biste razumeli poruku.

5 коментара:

  1. Одговори
    1. Sve najbolje, samo pratite, pogotovu svoje misli ili razgovore ili šta radite u trenutku kada vidite brojeve.

      Избриши
  2. Ja ceo dan vidjam 11:11,12:12,14:14,15:15,16:16 i 17:17 i ceo dan mi se pokazuje broj 44. Sta to treba da znaci?

    ОдговориИзбриши
  3. Dobro vece. Sta znaci ako vidim 3 x 17, na satu 17:17 i datum 17, danas je 17. 12. 2023?

    ОдговориИзбриши